Log ind

indtast gyldigt brugernavn

byggeplads1

byggeplads2

byggeplads3

"Byggeplads-overvågning" - klar til opsætning

"Byggeplads-overvågning" er en ofte anvendt betegnelse for overvågningsløsninger, der kan bringes i spil hurtigt og nemt og ofte midlertidigt.  Et enkelt indbrud i en container kan nemt løbe op i en udgift på 200.000 – 300.000 kr. For det første er det en dyr affære at skulle genanskaffe værktøjet. For det andet betyder stjålet værktøj eller byggematerialer spildtid for håndværkerne og risiko for forsinkelse af hele projektet. En byggeplads er et af mange eksempler på områder uden bygninger og netværk med behov for hurtig/midlertidig overvågning. Andre oplagte behov er parkeringspladser, midlertidig oplagring eller events.   

Dahua PFA143 - en optimal platform

Dahua har med installationsboksen PFA143 skabt en optimal platform for "byggeplads-overvågning". Direkte på PFA143-boksen kan der monteres et PTZ-kamera og 2 bullet-kameraer. Indvendigt er der forberedt for kompakt NVR, harddisk, PoE switch, strømforsyning og 4G router med ekstern antenne. Dermed skal der blot tilføjes et 4G SIM-kort og 230V, så er man i gang.

Dahua har både software og mobil-app, som giver mulighed for at tilgå live video og optagelser samt modtage alarmer f.eks. ved detektering af aktivitet eller ved udløsning af perimeter-alarmer. Alarmer kan modtages som email/SMS eller som notifikationer i Dahua-app og suppleres med opkobling til kontrol-central, så der altid reageres på alarmer 24/7.

Saml selv eller få leveret samlet og konfigureret 

Som forhandler kan du vælge selv at samle og konfigurere en PFA143-løsning eller lade Sveistrup levere den samlet, så du bare skal installere den hos kunden. Standard-løsningen fra Sveistrup er baseret på et  25x Zoom PTZ-kamera og 2 bullet-kameraer alle baseret Dahuas suveræne 4Mpix Starlight+ teknologi. Herfra kan der nedgraderes til billigere kameraer eller opgraderes til f.eks. termiske kameraer for endnu mere pålidelige alarmer. Sveistrup kan også tilbyde funktionalitetsmæssige tilvalg som eksempelvis:

  • Alarm ved åbning af boks eller strømafbrydelse til boks.
  • Ekstern højttaler tilsluttet NVR for anråb.
  • Mulighed for tænding af lys og aktivering og af sirene ved alarm
  • Nummerplade-kameraer (ANPR) for registrering af hvem, der er på pladsen, hvornår og hvor længe.

Den rette 4G-forbindelse 

Sveistrup er partner med Teltonika Networks, som er eksperter i industrielle 4G-routere, der giver optimale løsninger for internetopkobling af videoovervågningsløsninger ”i felten”. Ud over mulighed for GPS-modtager med flere SIM-kort aktiveret inkluderer de også et avanceret management-system, som giver unik fjern-adgang til router såvel som forbundne enheder.

Du kan selv sammensætte løsningen, eller vi kan bygge en færdig boks, som lever op til din kundes krav. Det er uanset om det drejer sig om et enkelt eller flere kameraer, og om det er et eller flere sites. Kontakt os og fortæl om jeres konkrete behov.

byggeplads1

byggeplads2

byggeplads3