UniView - UNV

Hvem er UniView

Uniview er stiftet i 2005 og er Kinas tredjestørste producent af overvågningsprodukter. Uniview har opnået en meget stærk vækst i løbet af de seneste år. Over 50% af de 2000 ansatte er beskæftiget med udvikling (R&D). Uniview har ikke analog eller andre coax-produkter og satser 100% på IP-løsninger. Her har man så til gengæld løsninger fra hurtige “pakkeløsninger” til h.265-baserede 4K-løsninger. 

Fordele ved UniView

Uniview er et produkt, der rammer bredt og kan bruges i mange sammenhænge. Det kan både anvendes til stand-alone NVR-løsninger, eller kameraerne kan integreres i større VMS-løsninger fra Milestone eller andre.  Et par fordele ved kameraerne er bl.a.:

  • 3 års garanti
  • Understøttet i Milestone og ExacqVision 
  • Dansk sprog i NVR og på mobil app
  • P2P cloud app, som sikrer mobil-opkobling uden besvær med faste IP adresser, DNS og routeropsætning.
  • Automatsk konfiguration af kameraer på UniView NVR (Plug & Play)

Produkterne

UniView kameraerne findes i flere varianter herunder som boks-kamera, bullet, dome og PTZ. Dermed er det muligt at sammensætte præcis den løsning, der skal til for at løse opgaven.

Den primære opløsning er 1080p, og mange modeller er også tilgængelige som 4Mpix. Enkelte kameraer findes også i 4K herunder PTZ-kameraet IPC6248SR-X22 

Der kan vælges imellem disse forskellige specifikationer:

Mange kameraer har mulighed for 120dB WDR, og enkelte modeller har med 1/1.9" Starlight sensor ekstremt god lav-lys ydelse.

Netværksoptagerne findes som 4, 8, 16 og 32 kanals NVR og har indbygget op til 8 ports PoE-switch for plug & play installation. 

Samtidig er det muligt at tilslutte til eksterne switche i et større netværk og integrere med UniView netværksoptageren. Mobil integrationen foregår via P2P cloud, så man slipper for at skulle åbne port i routeren, og den registreres ved at scanne en QR kode via app'en EZview. Sproget på netværksoptageren og mobil app'en er på dansk og kan hentes via Apple store eller Play butikken på android.

VMS understøttelse

Alle UniViews kameraer understøtter Onvif, og mange af dem er understøttet i VMS softwares som Exacq og Milestone.

.

 

UniView produkt-seminar 29/6 i Birkerød

Hvis du ønsker at høre mere om UniView produkterne og blive stærkere i deres funktioner, afholder vi et halvdags produkt-seminar med demonstration og produkt-træning på nedenstående datoe.

  • Birkerød - 29/6 2016 - 9:00 til 12:00

Seminarerne i Birkerød foregår på vores kontor i på Abildgårdsparken 4, 3460 Birkerød.

Kontakt os på mail eller 45907000 for tilmelding eller mere info.

Mobil-apps

Du kan hente mobil-apps til her Android og iOS her:                    

Android App Download

Apple App download

Herunder kan du se et par videoer om Univiews funktionalitet og features 

  •