SONY 4K video

Læs mere om SNC-VM772 i shoppen hvor du kan checke pris og lagerstatus på kamera og tilbehør.

Exceptionelle detaljer og følsomhed for krævende overvågningsapplikationer, indendørs eller udendørs - døgnet rundt.

Ekstraordinær følsomhed med 4K

Med fire gange opløsningen af ​​Full HD, skaber Sonys første 4K-netværk sikkerhedskamera brancheførende klarhed og følsomhed for kritiske video- og overvågningsopgaver.
Takket være kameraets store og meget følsomme 1,0-type bag-belyste Exmor R ™ CMOS-billedsensor, high-speed billedbehandling motor og zoomobjektiv af høj kvalitet, indfanger SNC-VM772R mange detaljer i 4K / 30 fps video-optagelser med en minimum belysning af 0,06 lx - selv i nærmest mørke.

Automatisk valg af billedindstillinger

Billedindstillinger vælges automatisk og passer til en bred vifte af driftsmiljøer, såsom vejr, tid, og lysforhold, og disse giver den bedste billedkvalitet for scenen. De kan også justeres manuelt for endnu mere fleksibel drift.

Forskellige output modes


Den øgede opløsning på 4K åbner op for nye spændende muligheder. Traditionel videoovervågning kræver et PTZ kamera eller flere bokskameraer til at overvåge et stort område. SNC-VM772R kan streame en lav-opløsning oversigtsvisning, plus beskåret udsnit af specifikke 4K-områder af interesse. Med Multi Tracking funktionen er det muligt at forfølge motiver i bevægelse. 20 megapixel sensoren giver høj kvalitet i stillbilleder på over 4K opløsning, hvilket giver mulighed for en nøje undersøgelse af en scene i forbindelse med efterforskning.

Andre vigtige funktioner

  • Fremragende lav-lys ydelse er yderligere forbedret med indbygget IR-lys.
  • Edge-lagring (med hukommelseskort) sikrer optagelser under netværksnedbrud.
  • Optisk billedstabilisering for stabile billeder.
  • Hurtig installation og montering er gjort fra smartphone eller tablet (SNC toolbox mobile).
  • Robust vandal og vejrbestandigt design, der er ideelt til krævende sikrignsopgaver døgnet rundt.