Dahua stand-alone løsninger

Dahua stand-alone løsninger

Behovet for videoovervågning kan opstå henover natten, og er der måske kun i en kortere periode. Derfor er Dahuas standalone løsninger et oplagt valg til f.eks. byggepladser, midlertidig oplagring eller parkeringspladser. HD-video kan optages enten på hukommelseskort i kammeraet eller på integreret netværksoptager. En 4G-router med effektiv antenne giver mulighed for fjernadgang til live-video, alarmer og optaget video. Ved opkobling til kontrol-central kan alarmer verificeres og vagt eller politi alarmeres. Kameraer vælges ud fra den opgave, der skal løses f.eks. fjern-rundering, perimetersikring eller temperatur-overvågning. Boksene skal kun forsynes med 230V og et 4G SIM-kort, så er overvågningsløsningen i drift.

Du kan selv sammensætte løsningen, eller vi kan bygge en færdig boks, som lever op til dine krav uanset, om det drejer sig om et enkelt eller flere kameraer.  Se mere her eller kontakt os og fortæl om din kundes konkrete behov.

Nummerpladeløsninger giver overblik over hvem, der kommer på pladsen

Dahua nummerplade-kameraer giver knivskarpe nummerplader dag og nat. Nummerpladegenkendelse (ANPR) giver mulighed for at registrere og reagere på hvem, der færdes på en eller flere pladser. ANPR kan integreres med videosoftware, adgangskontrol og bomme/porte for overblik og automatisering. ANPR-løsninger kan være en permanent del af en større sikringsløsning eller et stand-alone produkt, som tilsluttes 230V og med et 4G SIM-kort og holder øje med, hvem der færdes på en plads. Vi har også mulighed for at tilbyde projekt-tilpasset funktionalitet og integrere nummerpladeløsninger med eksterne systemer: 

  • Adgangskontrol
  • Bomme/pullerter
  • Parkeringssystemer
  • Veje- og afregningssystemer 

Se mere om Dahua nummerplade-løsninger her eller kontakt os og lade os tage en snak om din løsning.