Dahua flow-control-løsninger

Dahua har flere stærke løsninger til persontælling og flow-control, som spænder fra den simpleste "standalone" løsning med et enkelt kamera til løsninger med adskillige ind/udgange på flere sites. Hvis man blot har et enkelt kamera kan antallet af besøgende aflæses direkte i kamera-billedet (som On Screen Display - OSD)

Der er 2 måder at illustrere antallet af besøgende for de besøgende. Den simpleste måde er med et en rød/grøn lampe, som tænder alt efter som der er ledig kapacitet eller om maksimal kapacitet er nået. 

En mere elegant løsning er, at vise en skærm som fortæller kunderne hvor magde er er i butikken samt hvor meget yderligere kapacitet der er. Dette er suppleret med ikoner for et rødt/grønt trafiklys.

 

1: En ind/udgang direkte på kamera

Det er muligt blot at opsætte et enkelt kamera til at tælle uden yderligere udstyr. Dette vil kune virke med en enkelt ind/udgang og kan styre en rød/grøn lampe. Butiks-ejeren kan se det akteulle besøgstal ved at browse kameraet og se værdier som OSD.

 

2: Op til 8 ind/udgange på NVR

Ved at anvende en NVR er det muligt at tilslutte op til 8 kameraer, som kam give en samlet optælling af aktuelle besøgende 

Yderligere er det også muligt at vise en venlig og velkommende meddelse på skærmen i stedet for blot en simple rød grøn lampe.

NVR'en der anvendes er en normal 5-serie NVR med tilpasset firmware.

  

3 light: Op til 8 ind/udgange på DSS Pro (light)

DSS Pro er Dahua software til avancerede løsninger. Denne software har i light-udgacen mulighed for at holde styr på op til 8 kameraer.

Til forskel fra NVR'en kan velkomst-skærmen enten vises direkte fra en PC med end DSS Pro klient eller via Dahuas digital skiltnignsløsning (digital signage). 

Dermed skal der blot en simpel boks bag på en monitor så kan den vise velkomst-skærmen og dette kan gøres med mange monitorer over større områder som blot skal tilsluttes via netværk.

 

4 full: Ubegrænset ind/udgange på flere site med DSS Pro

Denne løsning anvender samme løsning som 3 light,  men baserer sig på en version af DSSPro som ikke er begrænset til 8 kameraer og den kan derfor håndtere helt op til 64 kameraer. Der er også muligehd for at vise status for flere butikker i en centralt dashboard. 

  

Valg af kameraer 

Det er vigtigt at vælge et kamera som tæller præcist for at få en tilfredsstillende flow-control løsning. Dahua har 2 muligheder.

  • Et normalt 5442 dome-kamera med tilpasset "tælle-firmware" som giver en præcission på ca. 95-98%
  • Et dedikeret 2-sensor stereoskopisk kamera udviklet til kundetælling, som giver en præcission på +98%.

 

Se i øvrigt vores generelle guide til persontælling og flow-control her og en kort beskrivelse af deres NVR setup her.

Se Dahua's People Counting & Flow Control (PCFC) system beskrivelse her samt promo video her.

Se Dahuas PCFC produkter i vores webshop her.