Uniview - Nyt stærkt brand hos Sveistrup

Uniview - Nyt stærkt brand hos Sveistrup

Uniview producerer IP-kameraer og optager-løsninger i høj kvalitet til yderst konkurrencedygtige priser. Selvom Uniview er stiftet i 2005, er det Kinas tredjestørste producent af overvågningsprodukter, og Uniview har opnået en meget stærk vækst i løbet af de seneste år. Over 50% af de 2000 ansatte er beskæftiget med udvikling (R&D). Uniview har ikke analog eller andre coax-produkter og satser 100% på IP-løsninger. Her har man så til gengæld løsninger fra hurtige “pakkeløsninger” til h.265 baserede 4K løsninger. 

Løsningerne er meget simple at installere, og de fleste produkter leveres med dansk sprog. Der er 3 års garanti på alle produkter. Univiews produkter markedsføres under brandet UNV. Mange af kameraerne er understøttet i Milestone, og understøttelse i exacqVision og andre VMS-softwares er under udvikling. I hele Q1 kører vi en stærk kampagne på Uniview hhv. 4- og 8-kanal optagere med kameraer, så man har mulighed for at stifte bekendtskab med Uniview.

Vi vil også tilbyde halvdags træningsseminarer for de forhandlere, der ønsker at kende lidt mere til produkterne. Læs mere her.

  • Skrevet af Kristian Sveistrup
  • 2016-01-11