Stand-alone overvågningsløsninger med Dahua PFA142

Stand-alone overvågningsløsninger med Dahua PFA142

Med Dahuas PFA142 er det muligt at lave en hel overvågningsløsning i en boks klar til at hænge op f.eks. på en byggeplads eller andre steder, hvor der er brug for midlertidig overvågning. Kassen kan gøres 100% klar hjemmefra og endda lægges "på lager" til hurtig udrykning, hvis et behov skulle opstå. På stedet skal den så blot tilsluttes 230V, og man er igang.

Kassen er stor nok til, at den har plads til både PoE-switche, NVR, strømforsyninger og et 4G-modem. Bullet-kameraer kan monteres på siden, og der kan monteres et PTZ-kamera på fronten. Der er tænkt på de fleste ting - et par eksempler: 

  • Kassen har et løst monteringsbeslag man skruer op først, hvorefter man blot hægter selve boksen på.
  • Skruehuller til kameramontering på sider og i front er ikke gennemgående og skal dermed ikke tætnes.

Man kan selv vælge at tilpasse sin PFA142 løsning eller få leveret en færdig-integreret boks klar til at installere. Løsninger kan laves i flere prisklasser afhængig af valg af optager og kameraer. Eksemplet vist på billedet er "basis-løsningen" baseret på en NVR4104 samt IPC-HDBW5241EZ-E og SD59225U-HNI kameraer.

Se informationer om selve PFA142-boksen i web-shoppen eller kontakt os for yderligere informationer om at få leveret en færdig-integreret boks.

  • Skrevet af Kristian Sveistrup
  • 2021-03-01