Spændende kamera nyheder fra Dahua

Spændende kamera nyheder fra Dahua

Dahua har igennem efteråret lanceret en stribe spændende kamera nyheder.  Læs mere om dem herunder:

Full-Color kameraer

Full-Color kameraer er kameraer, som hverken har IR-lys eller nat-tilstand. Kameraerne er udstyret med StarLight sensor og et meget lysstærkt objektiv (F1.0). 

Derfor er det muligt for kameraerne at levere flotte farvebilleder, også om natten. Se Dahuas præsentation af Full-Color teknologien på youtube og "real life" video-eksempel af Farhan fra Dahua. 

Mini-dome:   Bullet:
IPC-HDBW4239R-ASE   IPC-HFW4239T-ASE
IPC-HDBW4239R-ASE   IPC-HFW4239T-ASE

Vandal dome med HDMI-udgang

For visse kameraer er live-billedet vigtigt. Det gælder eksempelvis kamera-placeringer ved ind- og udgange. For at løse det, har Dahua udvidet deres populære 5-serie med en vandal-dome med HDMI udgang.

Dermed kan kameraet forbindes direkte til en monitor samtidig med, at det er forbundet til en optager.

IPC-HDBW5231EPZE-HDMI

IPC-HDBW5231EP-HDMI

Dobbeltsensor-kameraer

Nogen gange kan et enkelt kamera ikke få det hele med. Dahuas 2-sensor kamera har 2 individuelle sensorer, der kan pege i hver sin retning. Det kan være hensigtsmæssig i eksempelvis gange. Kameraerne forsynes gennem et enkelt PoE kabel og er understøttet i Milestone med kun en enkelt licens. Hver sensor-modul har IR-lys, og da sensorerne har Startlight teknologi er natbillederne også i top.

IPC-HDBW4231F-E2-M

IPC-HDBW4231F-E2 (2,8/3,6)

 Ny super lysfølsomt 4K PTZ-kamera

Dahuas nye 1/1.8" 4K Starlight sensorer giver mulig for både at få høj opløsning og god lysfølsomhed. Dahua har bygget et PTZ-kamera med denne sensor, 450 m IR-lys og Smart-wiper.

SD8A840VI-HNI

SD8A840VI-HNI

  • Skrevet af Kristian Sveistrup
  • 2018-10-11