Milestone Care+ Opt-in kampagne resten af 2018

Hele resten af 2018 er der mulighed for at købe Care+ til udløbne licenser uden den merpris, der normalt er på Opt-In Care+ produktet.

Der kan købes 1, 2 eller 3 års Care+ til den normale pris (altså den pris man betaler når licensen ikke er udløbet). Den nye care starter ikke fra udløbsdatoen, men fra Care+ købsdatoen.

Dette er et godt tilbud til en kunde som gerne vil have seneste version på gammel Milestone installation. Den største fordel opstår dog hvis en kunde har ønske om at opgradere til en større version, da han dermed får fuld trade-in værdi af sin eksiterende software. Dette giver stærke muligeheder for at få kunder op på plus-versioner baseret på den nye Milestone teknologi.

Produkter omfattet af kampagnen er:

  • Express
  • Professional
  • Enterprise

Se hvilke features der mangler i "kundens gamle version" her: https://www.milestonesys.com/community/business-partner-tools/version-comparison-tool/

 Oplagte opgraderingsmuligheder er som følger:

  • Express => Express+ m .1 års Care+
  • Professional => Professional+  m.  års Care+
  • Enterprise => Expert m. 1 års Care+

Se mere om Care+ her: https://www.milestonesys.com/solutions/services/milestone-care/

Kontakt os på licens@sveistrup.dk med en SLC så kan vi regne et tilbud for Care+ opgradering. 

OBS: Denne side er skjult i navigationsmenuen på vort web-site, da den primært er henvendt til forhandlere og partnere, men med det direkte link er der altid adgang.  Du kan derfor selv vælge at sende linket til din kunde.