Dahua Full Color 2.0 - endnu flere farver i mørket

Moderne kameraer er blevet bedre og bedre til at se, hvad der sker om natten. Men det er som oftest sort/hvide billeder ,oplyst af IR-lys. Ulemperne er, at det dermed kan være svært at identificere personer eller se farver på påklædning eller køretøjer.

I forhold til tidligere generationer af FullColor er de forbedret med følgende fordele:

Dual-lens

Den mest ekstreme FullColor ydelse opnås med Dual-lens kameraerne, som er en kombination af et FullColor farvekamera og et ekstremt følsomt sort/hvid-kamera. Dermed opnås farvebilleder i omgivelser, hvor man ikke kan se lyset og dermed heller ikke generer evt. naboer med ”lysforurening”. High Precision AA (Active Alignment) Process, som udnyttes til sammensætning af billeder fra 2 sensorer, er ikke ny, men også kendt fra de hybride optiske/termiske kameraer.

4K Color Image

Normalt er høj opløsning og god lavlys-ydelse ikke foreneligt i det samme kamera. Dahua har med deres IPC-HFW5849T1-ASE-LED-0360B 4K FullColor kamera løst problemet ved at anvende en helt særligt stor 1/1.2’’ sensor, som giver 110% forøget pixel-størrelse sammenlignet med en normal 8MP sensor.

Vari-focal og indbygget hvid-lys

De første FullColor kameraer havde fast fokus. I seneste generation er der mulighed for 2.7mm-12mm brændvidde svarende til. 5x optisk zoom.

Ligeledes kan det indbyggede hvide lys hjælpe til at anvende FullColor kameraerne på steder, hvor der slet ikke er noget lys.

AI-funktionalitet

Den indbyggede AI-funktionalitet giver mulighed for søgning på metadata som farve og objekttype.